Våre tjenester 2018-10-11T13:35:22+02:00

En positiv oppvekst for alle

UngNorge har som mål å skape en morsom, trygg og aktiv oppvekst for barn og unge, med særlig tanke på de som ikke har muligheten til en slik hverdag.

Vi ønsker å bidra til positive aktiviteter og opplevelser for de 54 000 barna som er tilknyttet barnevernet i Norge, og å knytte positive og stolte følelser til uttrykket barnevernsbarn.

UngNorge arrangerer konserter, arrangement og aktiviteter for barnevernsbarn og barn og ungdom som lever under fattigdomsgrensen. Kommende aktiviteter finner du i vår aktivitetskalender som oppdateres jevnlig.

Båtliv

Vi tilbyr flere ulike aktiviteter på vannet for alle aldre. De yngste kan prøve seg som kaptein i Eliasbåten og Racer, og for de eldre med med sans for fart og spenning har vi en ekte racerbåt!
Vi arrangerer også arbeidstrening og lengre turer ombord i skutene L/S UngOslo og L/S Nøtterøy.

Verdier som treffer i hjertet

Shop

I samarbeid med de største klesleverandørene i Norge deler vi ut klær til alle barn og ungdom som har sak i barnevernet.
Alt er nytt og ubrukt!
Shoppen holder stengt i skoleferien og åpner igjen 17. august.

Arbeidstrening

UngNorge er stolte av Losprogrammet – et program som hjelper ungdom og unge voksne på rett spor i arbeidslivet, ved hjelp av arbeidstrening med veiledning og oppfølging.

Bursdagsfeiring

I samarbeid med Harald Huysman Karting arrangerer vi bursdag med pizza, brus, is og GoKart for barn som bor på institusjoner.

Laylo@Lohavn

I sommer åpner vi Laylo@Lohavn- et aktivitetssenter og lokal hangout på Sørenga i Oslo sentrum. Her er alle velkomne på ulike aktiviteter, grilling og chilling.

Vi har fotballbinge, pølser, sakkosekker og musikksommeren er med andre ord i boks!

Arrangement

UngNorge tilbyr en rekke ulike aktiviteter og arrangement for barn og ungdom. Fra konserter til kunst, til trening og sport. Sjekk vår aktivitetskalender for hva som skjer den kommende tiden.