En positiv oppvekst for alle

UngNorge har som mål å skape en morsom, trygg og aktiv oppvekst for barn og unge, med særlig tanke på de som ikke har muligheten til en slik hverdag.

Vi ønsker å bidra til positive aktiviteter og opplevelser for de 57 000 barna som er tilknyttet barnevernet i Norge, og å knytte positive og stolte følelser til uttrykket barnevernsbarn.

UngNorge arrangerer konserter, arrangement og aktiviteter for barnevernsbarn og barn og ungdom som lever under fattigdomsgrensen. Kommende aktiviteter finner du i vår aktivitetskalender som oppdateres jevnlig.

Båtliv

Vi tilbyr flere ulike aktiviteter på vannet. De yngste kan prøve seg som kaptein i Eliasbåten og Racer, og for de eldre med med sans for fart og spenning har vi en ekte racerbåt!
Vi arrangerer også arbeidstrening og lengre turer ombord i trebåtskuta L/S Nøtterøy.

Shop

I samarbeid med de største klesleverandørene i Norge deler vi ut klær til barn og unge innen barnevernet.
Alt er nytt og ubrukt!

Vi har UngShop i Oslo og Bergen. Ta kontakt på post@ungnorge.no hvis du vil benytte tilbudet eller bli samarbeidspartner.

Arbeidstrening

UngNorge tilbyr forskjellig arbeidstrening –  som hjelper ungdom og unge voksne på rett spor i arbeidslivet, ved hjelp av arbeidstrening med veiledning og oppfølging.

Bursdagsfeiring

I samarbeid med Harald Huysman Karting arrangerer vi bursdag med pizza, brus, is og GoKart for barn som bor på instutisjoner.

Lohavn UngNorge

UngNorge har et aktivitetssenter på Lohavn- en lokal hangout ved Sørenga i Oslo sentrum. Her er alle velkomne på ulike aktiviteter, grilling og chilling.

Vi har båter, fotballbinge, pølser, sakkosekker og sommeren er med andre ord i boks!

Arrangement

UngNorge tilbyr en rekke ulike aktiviteter og arrangement for barn og ungdom. Fra konserter til kunst, til trening og sport. Sjekk vår aktivitetskalender for hva som skjer den kommende tiden.