juleinnsamling bredde

Julegaveutsending fra Bekkelaget

Tradisjonen tro har UngNorge også i år samarbeid med flere bedrifter om å samle inn gaver som deles ut til barnevernsbarn og unge.

– Ikke alle barn i Norge får masse gaver og kos i julen. For at disse barna skal få det litt mer som sine jevnaldrende deler UngNorge ut julegaver til barnevernsbarn og unge. Vi er veldig glade for at ansatte i Varner-gruppen og Subaru engasjerer seg og lager gaver til flere enn sine egne, i tillegg til en rekke privatpersoner som bidrar, sier Lill Alver, julegavesjef i UngNorge.

Nå pakkes og sendes gaver ut fra UngNorges lokaler på Bekkelaget i Oslo. Mange frivillige stiller opp i ukene før jul for å få unna alle gavene som skal sendes og kjøres ut.

– Det er veldig hyggelig å få være med å sende ut gaver til de som trenger en ekstra gave eller gaver i det hele tatt. Det er vel dette julen dreier seg om: å gjøre noe for andre mennesker og sammen med andre mennesker, sier Ronja, frivillig i UngNorge.

UngNorge utstyrer også politi og barnevernsvakten med bamser og godteposer til barna de kommer i kontakt med i høytiden. Det er om lag 54 000 barn har sak i barnevernet i Norge.

Du har ennå muligheten til å støtte gaveutdelingen ved å gå inn på vår facebook-innsamling her

Les om fjorårets julegaveutdeling og samling her