Gokart-snowboard

Sammen skaper vi gode minner

Bursdagsfeiring

Å kunne samle venner til bursdagsfeiring er den største gleden for barn og ungdom. Barn som vokser opp i barnevernet og familier med vedvarende lav inntekt, er mer utsatt når det gjelder utenforskap og ensomhet, og er mer utsatt for mobbing. Hos UngNorge ønsker vi å utjevne sosiale forskjeller og lar vi barn få arrangere bursdager, for mange for første gang i livet. Dette gjør vi i samarbeid med bl.a Harald Huysman Karting i Oslo, hvor vi arrangerer bursdag med pizza, brus, is og GoKart for barnevernsbarn som bor på institusjoner. 

Julegaver & Påskehilsen

I Norge finnes det nå 115 000 barn som lever under fattigdomsgrensen ifølge tall fra Barne og Familiedirektoratet, https://www.bufdir.no/Statistikk_og_analyse/Barnefattigdom/#/.     Vi ønsker å bekjempe barnefattigdom, og er stolt over vårt tette samarbeid med næringslivet og private, som gir oss mulighet til å pakke og gi vi bort ca 600 – 800 julegaver til barnevernsbarn hvert år. Vi deler også påskehilsener. Vær gjerne med og støtt slik at barn som er i en vanskelig (familie) situasjon får gode opplevelser i jula.

 Årlig juletre hos Varner på Slependen

Vi er utrolig takknemlig for at vi får til å gjennomføre vårt juletre hos Varner på Slependen. Tusen takk til Varner og alle ansatte som bidrar med julegaver til barnevernsbarn, og for at dere stiller år etter år! 

Norwegian Norwegian English English Ukrainian Ukrainian Portuguese Portuguese Polish Polish