UNGSHOP-4924

Shopen i Oslo går som et skudd – og nå åpner vi i Bergen

I november åpner UngNorge shop i Bergen. Mange tusen barn og unge innen barnevernet har fått splitter nye klær fra kjente merkevarer fra UngShopen i Oslo gjennom årene.

– Vi har jobbet hard for å åpne shop i Bergen og er veldig glade for å kunne åpne dørene i november. Nå kan barnevernsbarn også i Bergen hente ut nye merkevarer hver åttende uke, sier Eivin Sundal, daglig leder i UngNorge, og fortsetter:

– Flere og flere hører om shopen på Bekkelaget i Oslo og kommer innom for å få nye klær. Det er utrolig fint å oppleve gleden det skaper å kunne tilby dette. Jeg vil også rette en stor takk til våre samarbeidspartnere og de flotte frivillige som gjør det mulig for oss å ha åpent hver torsdag.

Åpner shop i Bergen

Shop for barnevernsbarn i Bergen-sentrum i Øvregata 31. Shopen vil være åpen for barnevernsbarn og andre med henvisning hver torsdag fra november. En gang i uka vil det også være åpent for andre som kan kjøpe merkevarer veldig billig og samtidig støtte aktivitetstilbud for barnevernsbarn og unge gjennom UngNorge.

Slik fungerer det

I shopen deler vi ut gratis klær til barn og unge fra 3 til 26 år, som har mappe i barnevernet eller henvisning fra NAV, politi, skoler etc.  Samarbeidet med Varnergruppen gjør dette tilbudet mulig. På Bekkelaget er det åpent hver torsdag fra 14.00-19.00, utenom seks uker i sommerferien, tre uker ved jul og i påskeuka.

UngNorge shopen ligger i Ormsundveien 16, et tidligere Skipsfartsinternatet, som også er hovedkontoret til UngNorge. I 2017 delte vi ut helt nye klær fra kjente varemerker for mellom 20 og 25 millioner kroner og hadde rundt 4000 besøkende.