UNGSHOP-4924

Shopen i Oslo går som et skudd – og nå åpner vi i Bergen

I november åpner UngNorge shop i Bergen. Mange tusen barn og unge innen barnevernet har fått splitter nye klær fra kjente merkevarer fra UngShopen i Oslo gjennom årene.

– Vi har jobbet hard for å åpne shop i Bergen og er veldig glade for å kunne åpne dørene i november. Nå kan barnevernsbarn også i Bergen hente ut nye merkevarer hver åttende uke, sier Eivin Sundal, daglig leder i UngNorge, og fortsetter:

– Flere og flere hører om shopen på Bekkelaget i Oslo og kommer innom for å få nye klær. Det er utrolig fint å oppleve gleden det skaper å kunne tilby dette. Jeg vil også rette en stor takk til våre samarbeidspartnere og de flotte frivillige som gjør det mulig for oss å ha åpent hver torsdag.

Åpner shop i Bergen

Shop for barnevernsbarn i Bergen-sentrum i Øvregata 31. Shopen vil være åpen for barnevernsbarn og andre med henvisning hver torsdag fra november. En gang i uka vil det også være åpent for andre som kan kjøpe merkevarer veldig billig og samtidig støtte aktivitetstilbud for barnevernsbarn og unge gjennom UngNorge.

Slik fungerer det

I shopen deler vi ut gratis klær til barn og unge fra 3 til 26 år, som har mappe i barnevernet eller henvisning fra NAV, politi, skoler etc.  Samarbeidet med Varnergruppen gjør dette tilbudet mulig. På Bekkelaget er det åpent hver torsdag fra 14.00-19.00, utenom seks uker i sommerferien, tre uker ved jul og i påskeuka.

UngNorge shopen ligger i Ormsundveien 16, et tidligere Skipsfartsinternatet, som også er hovedkontoret til UngNorge. I 2017 delte vi ut helt nye klær fra kjente varemerker for mellom 20 og 25 millioner kroner og hadde rundt 4000 besøkende.

Norwegian Norwegian English English Ukrainian Ukrainian Portuguese Portuguese Polish Polish