Unknown-600x450

UngNorge Arbeidstrening

UngNorge tilbyr forskjellige typer arbeidstrening for ungdom og unge voksne. Ved hjelp av arbeidstrening med veiledning og oppfølging hjelper vi dem på rett spor i arbeidslivet. 

Ung Kaptein – UngNorge på Rådhusplassen med Kitto

I samarbeid med andre barnevernsbarn skrev den australske rockestjernen Jane Kitto en egen sang til Ung Norge: Young Captain / Ung Kaptein. Denne fremførte hun på Rådhusplassen i Oslo sommeren 2013 i anledning dåpen av LOS Båten til Ung Norge.

Arrangementet ble innledet med en varm tale av kulturminister Hadja Tajik, hvor hun tok opp noe av det viktigste av norsk kultur: Kunnskapen om livet på sjøen er en viktig del av Norges av kulturarv. Vi har stiller opp, har tillit og hjelper hverandre. Og dette står også i sammenheng til Ung Norge sine verdier og hvordan vi løfter frem barnevernsbarn.  Se den rørende fremføring av Jane Kitto og det vellykkete arrangementet her: UngOslo Rådhusplassen – YouTube

Dåp med Fiskeriministeren

I anledning Fiskeriministeren, Harald T. Nesvik, dåp av UngNorges samarbeidsbåt, Fjordgutt, fortalte Kim Andrè Johansen om sin opplevelse med UngNorge; og om det å være barnevernsbarn. Han hadde utfordringer med å få lærlingplass, men etter han begynte å jobbe hos UngNorge fikk han etter hvert lærlingeplass på Fjordgutt. 

«Mange av oss har hatt det så ille og ikke hatt et sosialt liv, og ønsker derfor å hjelpe videre. Her lærer vi å samarbeide, styre og være en egen person, selv uten de gode rammene som de andre har hatt!» forteller Kim. I dag er jobber han som matros på Nesoddbåten.

Fiskebåten Fjordgutt var solgte tidligere de ferskeste og mest kortreiste reker og fisk som det var å mulig å oppdrive i Oslo.  

Dåp med Fiskeriministeren – UngNorge

Hun har alltid hatt pene negler. Så ble hun fisker – UngNorge

Ta kontakt

Ta kontakt hvis du ønsker informasjon om våre aktiviteter, tilbud eller annet

Del denne artikkelen

UngNorge Frivillige

UngNorge trenger deg!

Ønsker du en meningsfylt fritid og hjelpe andre som trenger deg?